Programm

Lots of variety - top motor sports and experiences

For the year 2023, the Nürburgring Classic will again bring many race series and special runs to the Nürburgring to delight the public, professionals and fans. Here you can always find the official versions of the schedule for the Race Event from May 26 - 28, 2023.

In addition to the races, there will again be regularity runs/GLPs and experience runs on the Nordschleife and the Grand Prix circuit. The Nürburgring Classic thus remains the only historic motorsport meeting at which there will also be extensive driving on the Nordschleife on all three weekend days. The Prewars - the pre-war starters - are also expected again in large numbers! The Vintage Meeting will once again attract national and international participants to the old paddock of 1927 in true style.

 

Timetable*

Friday, May 26, 2023

Grand Prix Track

08:30 Uhr N.N.   85Min GP
10:05 Uhr Tourenwagen "Golden Ära" Free Practice 25Min GP
10:40 Uhr GLP Track Masters 1 Regularity 45Min GP
11:35 Uhr CanAm & Group C & Sportscars Qualifying 1 25Min GP
12:10 Uhr Formula One - Force One Special run 20Min GP
12:55 Uhr GLP Track Masters 2 Regularity 45Min GP
13:50 Uhr Historic Endurance Cup/Historische Tourenwagen & GT Qualifying 1 25Min GP
14:25 Uhr Tourenwagen "Golden Ära" Qualifying 25Min GP
15:00 Uhr Le Grand Trophée/Dunlop Gentle Drivers '65 Qualifying 1 25Min GP
15:35 Uhr Youngtimer Trophy 1 Qualifying 1 20min GP
16:05 Uhr Youngtimer Trophy 2 Qualifying 1 20Min GP
16:35 Uhr Kampf der Zwerge Qualifying 1 20Min GP
17:05 Uhr Le Grand Trophée/Dunlop Gentle Drivers '65 Qualifying 2 25Min GP
17:40 Uhr Prewars & Vorkriegsrennwagen Special run 20Min GP

Nordschleife

16:00 Uhr Prewars & Vorkriegsrennwagen Special run 60Min NOS
17:00 Uhr Special run N.N. Special run 30Min NOS
17:30 Uhr Richard Mille Special run 80Min NOS
18:50 Uhr Kampf der Zwerge Special run 30Min NOS

Saturday, May 27, 2023

Grand Prix Strecke

08:30 Uhr Kampf der Zwerge Qualifying 2 20Min GP
09:00 Uhr Historic Endurance Cup/Historische Tourenwagen & GT Qualifying 2 25Min GP
09:35 Uhr CanAm & Group C & Sportscars Qualifying 2 25Min GP
10:10 Uhr GLP Track Masters 3 - Herbert Linge - Regularity 45Min GP
11:05 Uhr Formula One - Force One Special run 20Min GP
11:35 Uhr Elefantenrennen Prewars & Vorkriegsrennwagen Gridwalk/Pre Grid 25Min GP
12:00 Uhr Elefantenrennen Prewars & Vorkriegsrennwagen Special run 20Min GP
12:30 Uhr Tourenwagen "Golden Ära" Gridwalk/Pre Grid 20Min GP
12:50 Uhr Tourenwagen "Golden Ära" Race 1 25Min GP
13:25 Uhr GLP Track Masters - Women Only "2fast4u" Regularity 45Min GP
14:20 Uhr Formula One - Force One Gridwalk/Pre Grid 25Min GP
14:45 Uhr Formula One - Force One Special run 20Min GP
15:15 Uhr Youngtimer Trophy 1 Qualifying 2 20Min GP
15:45 Uhr Youngtimer Trophy 2 Qualifying 2 20Min GP
16:15 Uhr Richard Mille Special run 30Min GP
16:55 Uhr Le Grand Trophée/Dunlop Gentle Drivers '65 Race 1 60Min GP
18:05 Uhr Kampf der Zwerge Race 1 25Min GP
18:40 Uhr CanAm & Croup C & Sportscars Race 1 30Min GP
19:20 Uhr Historic Endurance Cup/Historische Tourenwagen & GT Gridwalk/Pre Grid 25Min GP
19:45 Uhr Historic Endurance Cup/Historische Tourenwagen & GT Race 120Min GP

Nordschleife

08:00 Uhr Experience Nordschleife XL Special run 60Min NOS
09:00 Uhr Prewars & Vorkriegsrennwagen Special run 90Min NOS
10:30 Uhr Capri Club Special run 30Min NOS
11:00 Uhr Richard Mille Special run 60Min NOS

Sunday, May 28, 2023

Grand Prix Strecke

08:30 Uhr Youngtimer Trophy 1 Race 1 30Min GP
09:10 Uhr Youngtimer Trophy 2 Race 1 30Min GP
09:50 Uhr Richard Mille Special run 30Min GP
10:30 Uhr Le Grand Trophée/Dunlop Gentle Drivers '65 Race 2 60Min GP
11:40 Uhr Formula One - Force One Gridwalk/Pre Grid 25Min GP
12:00 Uhr Formula One - Force One Special run 20Min GP
12:30 Uhr Tourenwagen "Golden Ära" Gridwalk/Pre Grid 20Min GP
12:50 Uhr Tourenwagen "Golden Ära" Race 2 25Min GP
13:25 Uhr Elefantenrennen Prewars & Vorkriegsrennwagen Special run 20Min GP
13:55 Uhr Youngtimer Trophy 1 Race 2 30Min GP
14:35 Uhr Youngtimer Trophy 2 Race 2 30Min GP
15:15 Uhr Kampf der Zwerge Race 2 25Min GP
15:50 Uhr CanAm & Croup C & Sportscars Race 2 30Min GP
16:30 Uhr GLP Track Masters 4 Regularity 45Min GP

Nordschleife

08:00 Uhr Experience Nordschleife XXL Special run 90Min NOS
09:30 Uhr Audi Club International "Silberschild Revival" Special run 60Min NOS
10:30 Uhr Prewars & Vorkriegsrennwagen Special run 90Min NOS
12:00 Uhr Richard Mille Special run 60Min NOS

 

* Information without guarantee, subject to change. Status: 25.01.2023